kado&zo van der maas
 0,00

De Slijterij

Specialist in dranken

Begonnen in 2006 en inmiddels een bekende naam in de regio; Slijterij Van Der Maas staat voor u klaar voor al uw alcoholische dranken en frisdranken. In 2006 openden wij onze eerste winkel in Koopcentrum Oudemolen. Wij bieden hier een ruim assortiment wijn, gedestilleerde drank, speciaal bier en frisdrank aan. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor relatiegeschenken. Wij kijken graag samen met u wat uw wensen zijn en zo stellen we in overleg het door u gewenste cadeau samen.

Een tweede vestiging kon niet uit blijven, daarom opende wij in 2011 een tweede winkel aan de Van Beethovenlaan in Roosendaal. Hier kunt u terecht voor verschillende soorten wijn en gedestilleerde dranken. Onze specialisten helpen u graag bij het uitzoeken van de door u gewenste drank.

Feesten en partijen

Ook voor feesten en barbecues kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen dan in overleg met u de gewenste dranken. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor tappen, tenten, springkussens, (sta)tafels, stoelen en nog veel meer. Wij brengen deze graag voor u naar de feestlocatie en halen de spullen ook weer op.

Mocht niet alle drank op gaan, dan is dit zeker geen probleem. U betaalt bij ons namelijk alleen wat u verbruikt heeft: wij nemen onaangebroken dranken gewoon terug. Neem contact op voor de mogelijkheden.

winkel slijterij van der maas fijnaart
Breed assortiment aan kado artikelen!
Goedkoop en snelle levering!
Bezoek ook eens onze winkel!
Voor 16.00 besteld, vandaag verstuurd!
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram