kado&zo van der maas
 0,00

Over Kado & Zo

Wie zijn wij?

Kado & Zo is al jaren een kadowinkel in het pittoreske Fijnaart, maar vanaf nu ook te bereiken en te bewonderen via de webshop!

Kado & Zo is een uitbreiding van Slijterij van der Maas (www.slijterijvandermaas.nl). Op de Oudemolensedijk 9 te Fijnaart kunt u terecht voor diverse kado's, maar er is ook een groot aanbod aan (alcoholische) dranken. Vanaf 2010 is Kado & Zo begonnen met een klein assortiment aan kado artikelen. Door succes is het assortiment alsmaar uitgebreid, waardoor Kado & Zo is uitgegroeid tot een complete kadowinkel, voor ieder wat wils.

Openingstijden

Ma: 12.00 t/m 18.00
Din/Woe/Don: 8.30 t/m 18.00
Vrij: 8.30 t/m 20.00
Zat: 8.30 t/m 17.00

Wat bieden we aan?

Woondecoratie

Vandaag de dag is de huiskamerbeleving belangrijk voor vele mensen. Kado & Zo heeft een breed assortiment van woondecoratie. Van kaarsen tot windlichten, van kransen tot decoratieborden met mooie teksten. Zo biedt Kado & Zo o.a. artikelen aan van Countryfield, PTMD en Brynx.

Kinderkado's

Kado & Zo heeft diverse kinderkado's, zoals onder andere van Nijntje maar ook artikelen van Vtech en Little Dutch.

Sieraden en sjaals

Naast woondecoratie en kinderkado's kunt u bij ons ook terecht voor sieraden en sjaals. We houden de laatste modetrends in de gaten, zodat wij een zorgvuldig uitgekozen selectie van armbanden, ringen en kettingen kunnen aanbieden.

Waarom kiezen voor Kado & Zo?

Breed assortiment aan kado artikelen!

Bij Kado & Zo kun je terecht voor diverse kado's! Van woondecoratie tot kinderkado's, van sieraden tot sjaals.

Goedkoop en snelle levering!

Kado & Zo biedt kwaliteit producten aan tegen een lage prijs. Tevens worden bestelde kado's binnen twee dagen bij u thuis bezorgd!

Alles te bewonderen in de winkel!

Kado & Zo heeft een fysieke winkel in Fijnaart, zodat u al onze artikelen ook in het echt kunt bewonderen!

winkel exterieur
Breed assortiment aan kado artikelen!
Goedkoop en snelle levering!
Bezoek ook eens onze winkel!
Voor 16.00 besteld, vandaag verstuurd!
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram